Ravintola Hook
​Turku

Tule toteamaan, minkä vuoksi Tampereella ja Helsingissä suuren suosion saavuttanut Ravintola Hook on valoittanut Turkulaisten sydämet ! Tuoreet vastapaistetut kanansiivet herkullisen kastikkeen kera vievät kielen mennessään!​ Hook tunnetaan myös mureista ribseistä sekä mehevistä burgereistaan.

Maittavien ruokien lisäksi Hookissa voit nauttia myös urheilutarjonnasta screenien välityksellä mm. jääkiekon SM-liiga ja paljon muuta. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta hyvän urheilun kera.  Lisäksi näytämme tärkeimmät tapahtumat screeneiltä.

Muista myös haasteemme! Saatko sinä nimesi Hookin Hall of Famelle?​

Turun Hookin alakerta, kabinetti ja parvi tarjoaa asiakaspaikkoja yhteensä yli sadalle ruokailijalle.

Takeaway ja kuljetus

Turun Hookista voit noutaa annoksiamme myös kotiin. Halutessasi voit ennakkotilata jolloin et joudu odottelemaan. Ennakkotilaukset voit tehdä soittamalla numeroon 050 – 3081 951.

Lisäksi voit tilata annoksiamme Woltin kautta.

Tee pöytävaraus Turun Hookiin

Voitte tehdä pöytävarauksia alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse numerosta 050 – 3081 951. Viikonloppuisin otamme vastaan rajoitetun määrän varauksia, joten se kannattaa tehdä mahdollisimman aikaisin. Viikonloppuisin emme myöskään ota varauksia kahden hengen pöytiin. Kannattaa kuitenkin tulla varaamattakin koska pöytiä on paljon ja niitä vapautuu nopeasti.

Pöytävaraus on sitova ja se on esteen sattuessa peruttava viimeistään 24 h ennen varausta. Jos et satu saamaan varausta, niin tuskin joudut odottamaan pöytää kovin kauan, koska vaihtuvuutemme ravintolassamme on nopea. Varauksesta saa myöhästyä maksimissaan 15 min. Pöytä on käytettävissä illallisella 2 tuntia varaushetkestä ellei muuta ole sovittu.

Ilmoitathan kaikki tarvittavat tiedot. Vajailla tiedoilla tehtyjä varauksia emme voi valitettavasti käsitellä.​

Valitettavasti emme voi käsitellä netin tai sähköpostin kautta tulevia varauksia 30 min ennen avaamista.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Varauspäivä (pakollinen)

Varauksen aikatoive

Henkilömäärä ja lisätiedot