Ravintola Hook
​Tampere

Tampereen parhaat siivet, ribsit ja burgerit jo vuodesta 1997!

Tule toteamaan, minkä vuoksi Hookin siipiä ja muita herkkuja kehutaan kaupungin parhaiksi! Tuoreet vastapaistetut kanansiivet herkullisen kastikkeen kera vievät kielen mennessään!

Uutuutena käytössä on ryhmille ja yrityksille tarkoitettu VIP-tilat. Tampereen Hookissa on käytettävissä eri kokoisia VIP-tiloja joten tiedustelethan tarpeeseesi sopivaa tilaa ravintolasta. Sopii mainiosti yksityistilaisuuksiin! Voit tutustua tiloihin tästä.​ Kysymyllä toimitamme myös tarpeisiisi sopivat lounas- ja buffetmenut.

Maittavien ruokien lisäksi Hookissa voit nauttia myös urheilutarjonnasta screenien välityksellä mm. jääkiekon SM-liiga ja paljon muuta. Lisäksi näytämme tärkeimmät tapahtumat screeneiltä.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta hyvän urheilun kera.

Muista myös haasteemme! Saatko sinä nimesi Hookin Hall of Famelle?

Takeaway ja kuljetus

Tampereen Hookista voit noutaa annoksiamme myös kotiin. Halutessasi voit ennakkotilata jolloin et joudu odottelemaan. Ennakkotilaukset voit tehdä soittamalla numeroon 040 – 1989 494.

Toimitamme tilauksesta siipiä myös kotiin, saunailtoihin tai muihin juhliin. Minimitilaus on arvoltaan 200 € ja toimitamme vain keskustan alueelle. Kuljetusmaksu on 10 €. Kuljetustilaukset puhelimitse 040 – 1989 494.

Lisäksi voit tilata annoksiamme Woltin kautta.

Tee pöytävaraus Tampereelle

Voitte tehdä pöytävarauksia alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse numerosta 03 – 223 3284. Viikonloppuisin otamme vastaan rajoitetun määrän varauksia, joten suosittelemme tekemään varauksen hyvissä ajoin. Pe – la emme ota varauksia kahden hengen pöytiin. Kannattaa kuitenkin tulla varaamattakin, sillä pöytiä on paljon ja vaihtuvuus on nopeaa.

Pöytävaraus on sitova ja se on esteen sattuessa peruttava viimeistään 24 h ennen varausta. Varauksesta saa myöhästyä maksimissaan 15 min. Pöytä on käytettävissä illallisella 2 tuntia varaushetkestä ellei muuta ole etukäteen sovittu. Ilmoitathan kaikki tarvittavat tiedot. Vajailla tiedoilla tehtyjä varauksia emme voi valitettavasti käsitellä.​​


Valitettavasti emme voi käsitellä netin tai sähköpostin kautta samalle päivälle tehtyjä varauksia 30 min ennen ravintolan avausta ja ravintolan jo aukiollessa. Netin ja sähköpostin kautta tehdyistä varauksista lähetämme vahvistuksen asiakkaan sähköpostiin.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Varauspäivä (pakollinen)

Varauksen aikatoive

Henkilömäärä ja lisätiedot