Ravintola Hook
Helsinki

Tule toteamaan, minkä vuoksi Hookin siipiä ja muita herkkuja kehutaan Stadin parhaiksi! Tampereella jo vuodesta 1997 lähtien mainetta niittänyt Ravintola Hook nyt myös Helsingissä!

Uutuutena käytössä on ryhmille ja yrityksille tarkoitettu VIP-tila, johon mahtuu kerrallaan 35 henkilöä. Sopii mainiosti yksityistilaisuuksiin!

Maittavien ruokien lisäksi Hookissa voit nauttia myös urheilutarjonnasta screenien välityksellä mm. Jääkiekon SM-liiga, CHL:llää ja paljon muuta. Lisäksi näytämme tärkeimmät tapahtumat screeneiltä. Jääkiekon MM-kilpailuja varten Helsingin Hookin terassille tulee Suomen suurin screeni (25m2) ja tunnelman takaa MM95-kisastudio.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta hyvän urheilun kera.

Muista myös haasteemme! Saatko sinä nimesi Hookin Hall of Famelle?

Takeaway ja kuljetus

Helsingin Hookista voit noutaa annoksiamme myös kotiin. Halutessasi voit ennakkotilata jolloin et joudu odottelemaan. Ennakkotilaukset voit tehdä soittamalla numeroon 044 – 4520 230.

Lisäksi voit tilata annoksiamme Woltin kautta.

Tee pöytävaraus Helsingin Hookiin

Voitte tehdä pöytävarauksia alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse numerosta 044 – 4520 230. Viikonloppuisin otamme vastaan rajoitetun määrän varauksia, joten suosittelemme tekemään varauksen hyvissä ajoin. Pe – la emme ota varauksia kahden hengen pöytiin. Kannattaa kuitenkin tulla varaamattakin,  sillä pöytiä on paljon ja vaihtuvuus on nopeaa.

Pöytävaraus on sitova ja se on esteen sattuessa peruttava viimeistään 24 h ennen varausta. Varauksesta saa myöhästyä maksimissaan 15 min. Pöytä on käytettävissä illallisella 2 tuntia varaushetkestä ellei muuta ole etukäteen sovittu. Ilmoitathan kaikki tarvittavat tiedot. Vajailla tiedoilla tehtyjä varauksia emme voi valitettavasti käsitellä.​

Valitettavasti emme voi käsitellä netin tai sähköpostin kautta  samalle päivälle tehtyjä varauksia  30 min ennen ravintolan avausta ja ravintolan jo  aukiollessa. Netin ja sähköpostin kautta tehdyistä varauksista lähetämme vahvistuksen asiakkaan sähköpostiin.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Varauspäivä (pakollinen)

Varauksen aikatoive

Henkilömäärä ja lisätiedot