Ravintola Hook
Helsinki

Tule toteamaan, minkä vuoksi Hookin siipiä ja muita herkkuja kehutaan Stadin parhaiksi! Tampereella jo vuodesta 1997 lähtien mainetta niittänyt Ravintola Hook nyt myös Helsingissä!

Uutuutena käytössä on ryhmille ja yrityksille tarkoitettu VIP-tila, johon mahtuu kerrallaan 35 henkilöä. Sopii mainiosti yksityistilaisuuksiin!

Maittavien ruokien lisäksi Hookissa voit nauttia myös urheilutarjonnasta screenien välityksellä mm. jääkiekon SM-liiga, CHL ja paljon muuta. Lisäksi näytämme tärkeimmät tapahtumat screeneiltä.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta hyvän urheilun kera.

Muista myös haasteemme! Saatko sinä nimesi Hookin Hall of Famelle?

Takeaway ja kuljetus

Helsingin Hookista voit noutaa annoksiamme myös kotiin. Halutessasi voit ennakkotilata jolloin et joudu odottelemaan. Ennakkotilaukset voit tehdä soittamalla numeroon 044 – 4520 230.

Lisäksi voit tilata annoksiamme Woltin kautta.

Tee pöytävaraus Helsingin Hookiin

Voitte tehdä pöytävarauksia alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse numerosta 044 – 4520 230. Viikonloppuisin otamme vastaan rajoitetun määrän varauksia, joten se kannattaa tehdä mahdollisimman aikaisin. Viikonloppuisin emme myöskään ota varauksia kahden hengen pöytiin. Kannattaa kuitenkin tulla varaamattakin koska pöytiä on paljon ja niitä vapautuu nopeasti.

Pöytävaraus on sitova ja se on esteen sattuessa peruttava viimeistään 24 h ennen varausta. Jos et satu saamaan varausta, niin tuskin joudut odottamaan pöytää kovin kauan, koska vaihtuvuutemme ravintolassamme on nopea. Varauksesta saa myöhästyä maksimissaan 15 min. Pöytä on käytettävissä illallisella 2 tuntia varaushetkestä ellei muuta ole sovittu.

Ilmoitathan kaikki tarvittavat tiedot. Vajailla tiedoilla tehtyjä varauksia emme voi valitettavasti käsitellä.​

Valitettavasti emme voi käsitellä netin tai sähköpostin kautta tulevia varauksia 30 min ennen avaamista.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Varauspäivä (pakollinen)

Varauksen aikatoive

Henkilömäärä ja lisätiedot